Palle Stina



Då har man vart i Stockholm och hälsat på Homer och Karin som fått förökning. Valet av namn på det lilla flickebarnet föll på Stina, och det ser jag indirekt som en hyllning till mig (Palestina) hehe.


Stina var söt som socker och lugn som en filbunke (där fick jag med nästan hela kostcirkeln) och hon fick ett par rosa Converse av mig. Stina kunde inte säga tack själv, men mamma och pappa verkade nöjda med skorna. Jag tänkte köpa en Blåvittnapp också, men jag hann inte. Det är viktigt att hon vet vilket lag det är som gäller. Fast fotboll kommer inte vara prio 1 för Stina. Hon ska bli golfproffs.



Försöker mig på en vits, men Stina hänger inte med. Jag får försöka igen när hon blir lite äldre.

man vet att tidningsbranchen är desperata när...



...de har slut på give aways ideer för och sälja sin pappersblaska. På ren supporterkulturska:
-Avgå marknadsavdelningen?

Om allt, och lite till...

Så var det Amerikanska valet äntligen över. Tänk om det hade vart liknande bevakning på andra länders val? Kaos. Inte helt oväntat att Obama vann, men det roligaste med hela valet (såhär i efterhand) är att när jag tittar igenom hur många röster de olika kandidaterna fått ser jag att en gammal klassiker fått röster - Ralph Nader. En sån fossil borde ju ta och lägga ner. Han har vart med så länge jag kan minnas.
Nader kniper tillexempel 1.2´% av alla rösterna i South Dakota. Stort!

*********

Ser även att en Mr Baldwin drog in 1.3% av rösterna i Utah. Kan det vara en ur skådespelarklanen Baldwin? Han från Dirty sexy money?!?


*********

Ger inte min egen tidnings bevakning av valet många plus, men om någon frågar, jag har inget och göra med vad och hur saker och ting publiceras här.

*********

I helgen gjorde jag en lista på alla tv-serier jag följer. Det var skrämmande läsning, mest för att listan var så jävla lång. Jag har knappt tid och jobba om jag ska hinna med alla dessa serier. Får fråga chefen om jag kan gå ner på 4 dagars arbetsvecka. Jag har dock lagt ner och kolla på Fringe, även om jag inte tycker det är så dåligt som Manolo & Dahlman säger. Men jag såg ju alla avsnitt av Jericho, det säger väl kanske allt. Skeet Ulrich hahaha.

*********

Avslutar med en trailer till en film som kan bli ball.


RSS 2.0