Varför England inte tar sig till VM 2010


Klubbmästerskapet

I skuggan av Ryder Cup spelades i lördags Rough Alliance - klubbmästerskapet. Årets höjdpunkt för oss golfälskare.
Jag är själv nöjd med min insats på 28 poäng, även om jag lyckades få dagesn fore-skalle då jag nästan träffade Senior red-pants. Lyckades även göra hole in one, på fel hål. Med folk på green. Utan att skrika fore.

Stort grattis till Stig H Wibrån, som tog hem hela mästerskapet på imponerande 40 poäng. Många i publiken spekulerade i ett handikappfusk, då Stig H vägrar sänka sitt handicap - vilket har gjort att han kammat hem placeringar som 1:a Öis-golfen och 2:a i Gais-golfen.

Världspremiär för Byrdmans nya hit



Eftersom Byrdman inte kommer få sin video spelade på MTV mellan Tila Tequila och andra svennebanan-program väljer han att ha sin världspremiär här. Vad tycker ni? Hit eller inte?

Ge mig snö



Sommaren är knappt över men jag längtar redan till det är dags. Jag håller tummarna att Homer sparar in på blöjköp och liknande så vi har råd att svänga bland träd i Kanada till vintern.

Jag vill även tillägga att jag inte egentligen är något fan av vintern, men det är nog mest för jag år efter år får uppleva Göteborgsvinter. Frågan är om man ens kan kalla den vinter? Det är en salig blandning av regn, slask och varmkallt väder. Heja växthuseffekten...

Living la vida loca



Damn right it is!
Nu har jag åter igen låtit sparkontot lida och köpt en pryl som inte hjälper min lägenhet att se mer inbodd ut. Borde kanske satsat på lite nya möbler, för frasen "Har du precis flyttat in?" används flitigt hemma hos mig fasten jag snart bott 1 år i min lägenhet.

Är det någon som vill möta mig online så har jag användarnamnet: Pooly80


RSS 2.0